Gymnaestradan kuviot kuntoon

Lauantaina 23.5. oli jännittävä päivä monelle Sykkeen voimistelijalle: Gymnaestradan kenttäohjelmien esiintyjät kohtasivat ensi kertaa isolla porukalla Helsingissä harjoitusten merkeissä. Kotisalilla harjoitellut liikkeet saatiin nyt yhdistettyä suuriin kuvioihin.

Sääennustuksista huolimatta kentillä oli oikein oiva keli - mitä nyt yli 12-vuotiaiden Kesän parhaat festarit -ohjelman harjoittelijat saivat lopuksi melkoisen virkistävän suihkun niskaansa.

Marjamaille? JOOEI! -ohjelman osallistujia rekvisiittoineen. 
Kesän parhaat festarit -ohjelmaa harjoiteltiin mustissa, mutta kuvittelepa tähän turkoosit esiintymisasut ja iso festariasenne. Niillä mennään 12.7. Gymnaestradan avajaisissa yli 20 000 ihmisen katsellessa.
Valkeassa linnussa kentällä on yli 800 naista. 
Valkean linnun tekemisestä kertovaa dokumenttia voi katsella kotona telkkarista sunnuntaina 12.7. - jos ei pääse paikan päälle Helsinkiin Gymnaestrada-tunnelmaan.
Vielä ehtii vajaat pari kuukautta harjoitella kotona Muuramessa, mutta kyllähän tuo ruohon tuntu varpaissa ja tuulen vire kasvoilla nostatti jo Gymnaestrada-kuumetta. Heinäkuussa ollaan niin valmiita ylpeinä esittämään suomalaista voimisteluosaamista ja nauttimaan lukuisista muiden esityksistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Voimistelu liikutti ja liike tuntui!