Syke juhlimassa satavuotiasta kotikuntaa

Muuramen satavuotisjuhlallisuudet huipentuivat 3.-5.9.2021 koko kunnan yhteiseen juhlaviikonloppuun. Mukana järjestelyissä oli monia toimijoita: kunnan lisäksi yrityksiä ja yhdistyksiä, ja tietenkin myös Muuramen Syke. 

Sykkeen osalta juhlallisuudet alkoivat perjantaina 3.9. Sarin ohjaamilla kuubalaisilla tansseilla kunnantalon takanurmella.

Hieman myöhemmin jatkettiin cheertanssijoukkue Devotionin sekä LadiesINin esityksillä samoissa maisemissa.LadiesINin esityksen nimi oli Lintukoto.


Illan hämärryttyä nähtiin vielä Sykkeen yllätys: kun luontopolun juhlavalaistus syttyi, kulki myös valaistu tanssiperformanssi polulla.
Illan tanssiperformanssia voi vielä ihailla kunnan Youtube-kanavalla. Pääset sinne klikkaamalla tästä.

Lauantaina 4.9. oli vuorossa Kohtaamisia-näytös kulttuurikeskuksella. Näytös koostui Sykkeen tanssiteoksesta sekä puhallinmusiikkikokoonpano Kinko Brassin musiikkiesityksistä. 

Sykkeen tanssiteoksessa oli mukana eri ikäisiä esiintyjiä.

Tanssiteoksen koreografeina ja ohjaajina toimivat Sari Oksanen (ylärivissä oikealla) ja Minna Erkkilä (ylärivissä toinen oikealta). Nuorten koreografian olivat tehneet tanssijat itse eli Sanni Oksanen, Laura Tuikka ja Tytti Kinnunen (keskirivissä vasemmalta alkaen).


Kohtaamisia-näytös on niin ikään vielä nähtävillä kunnan Youtube -kanavalla täällä. Huomaa, että taltioinnin alussa on pitkään näkyvillä vain otsikko. Näytös alkaa yhdeksän minuutin kohdalla. Tanssiteos alkaa kohdassa 12.30.

Näiden sykähdyttävien hetkien myötä koko Syke haluaa toivottaa satavuotiaalle kotikunnalleen oikein paljon onnea. Kiitos vahvoista juurista ja tukevasta pohjasta ponnistaa siiville!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Voimistelu liikutti ja liike tuntui!

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada