Palautekyselyn satoa

 Sykkeen hallitus toteutti keväällä 2021 palautekyselyn, joka oli suunnattu kaikille seuran jäsenille, ohjaajille, harrastajille sekä Sykähdyksen katsojille. Kyselyistä saamme arvokasta tietoa seuran kehittämistyötä varten. 


Kyselyn vapaassa palautteenanto-osiossa erityistä kiitosta saivat harrastajilta viikkotunnit Sarin bailatino, Teron zumba sekä kuntonyrkkeilykurssi. Sykkeen toiminnan toivottiin säilyvän myös Kinkomaalla. Ohjaajat puolestaan iloitsivat kivasta työporukasta. Erilaisia kehitysehdotuksia tuli kausikorttijärjestelmään sekä kausikorttien hintoihin. Olemme hallituksen kanssa käyneet ehdotelmat läpi ja tiedotamme syksyn hinnoista tuntitarjonnan selvittyä.


Kysely sisälsi kohdennettuja kysymyksiä kullekin vastaajatyypille (harrastaja, huoltaja, ohjaaja, muu) sekä kaikille suunnatun osion. Vastausten perusteella kävi ilmi, että seuran tunnettavuutta ja tiedotusta olisi hieman varaa parantaa. Kokoonnumme kesän aikana suunnittelemaan tulevaa kautta ja kiinnitämme näihin seikkoihin erityisesti huomiota. Mietimme mahdollisia uusia tiedonvälityksen ja markkinoinnin keinoja.


Kaunis kiitos jokaisesta palautteesta! On aina ilo kuulla uusia ideoita ja mielipiteitä. Teidän ansiostanne ja teitä varten seura on pystyssä, ja iloiten kehitämme tulevasta syksystä teidän näköisen. Hyvällä sykkeellä kohti aurinkoista kesää ja tulevaa, liikunnan riemusta täyttyvää syksyä!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Voimistelu liikutti ja liike tuntui!