Taas toivotus hyvän joulun!

Joulu alkaa olla ihan oven takana, ja kaikenlaista jouluun ja kauden päättymiseen liittyvää on ehtinyt jo tapahtua. Tässäpä siitä kuvakatsausta.

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 Muuramen kirkossa järjestettiin Suomalainen messu, jossa oli mukana tanssimassa Sykkeen naisia sekä Rubiinit-joukkueen tyttöjä. 


Kuvakaappaus Muuramen seurakunnan videoinnista

Kuvakaappaus Muuramen seurakunnan videoinnista

Tiistaina 10.12.2019 Muuramen työväentalolla oli koolla ohjaajia päättämässä syyskautta ja visioimassa tulevaa. Syntyi muun muassa lööppejä  tulevaisuuden lehtiin.Näin Sykkeestä uutisoidaan vuonna 2030
Sunnuntaina 15.12.2019 oli monen pienen voimistelijat tähtihetki, kun Kulttuurikeskuksella ihailtiin Sykkeen voimistelijoiden joulunäytöstä. Näytöksen järjestelyistä vastasivat Sykkeen timantit eli joukkuevoimistelun kilpa- ja valmennusryhmät, joiden toimintaan myös näytöksen tuotto käytetään. Näiden kiva-joukkueiden lisäksi näytöksessä esiintyi voimistelukoululaisia sekä joukkuevoimistelun harrasteryhmiä.

Voimistelukoulu Hiput

Harrastejoukkue Kristallit

Esivalmennusjoukkue Opaalien ja kilpa- ja valmennusjoukkue Safiirien yhteinen jouluohjelma

Kilpa- ja valmennusjoukkue Rubiiniit

Voimistelukoulu Kiteet

Harrastejoukkue Topaasit

Esivalmennusjoukkue Opaalit

Kilpa- ja valmennusjoukkue Safiirit

Kilpa- ja valmennusjoukkue Rubiinien Tonttuparaati-ohjelma

Kaikki joukkueet matolla :)
Voimistelujoukkueiden ohjaajat joulumuistamisineen . Kuvasta puuttuu Niina Rantakeisu.

Jouluiset esiintymiset eivät suinkaan lopu tähän, sillä vielä perjantaina 20.12.2019 kello 18.00 on Muuramesalissa pystyssä show - nimittäin Pikkujoulushow, jossa esiintyy tanssiryhmiä. Pääesiintyjinä ovat Sykkeen cheertanssijoukkueet Dazzling ja Devotion.

Ja vaikka syyskausi onkin nyt paketissa, niin jumppaaminenhan jatkuu! Katso kinkkujumppa-aikataulu täältä: KLIK. Myös välipäivinä ja alkuvuonna ennen kevätkauden alkua (viikolla 3) tulossa kinkkujumppia. Seuraa tarjontaa kotisivulta.

Mutta kaiken tämän lisäksi on tietenkin aika toivottaa kaikille Sykkeen jäsenille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, faneille, ystäville, tuttaville - ihan kaikille -

OIKEIN SYKÄHDYTTÄVÄÄ JOULUA!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Talkootyön voimannäyte: Sykähdys