Kiitettävää jumppaa

Sykkeen aikuisten ryhmäliikunnan syyskausi on ehditty jumpata jo puolen välin tietämille. Pimentyvän ajan harmautta vastaan taistelemassa on näkynyt saleilla ja kahvakuulakentällä mukavasti väkeä. Jotta näin olisi jatkossakin, seura pyysi jumppaajia antamaan palautetta nettikyselyyn vastaamalla. Kysely oli avoinna 9.-21.10.2018, ja siihen kävi vastaamassa yli 50 jumpalla kävijää.

Kaiken kaikkiaan Syke-jumppaajat tuntuvat olevan sangen tyytyväisiä tunteihin, sillä kun palautteen kirjoittajia pyydettiin antamaan kouluarvosana jumpista, keskiarvoksi tuli huima 9,1. Erityiskiitoksia saivat esimerkiksi Sari ja hänen Bailatino- ja Lavis-tuntinsa, Zumba, Ukkojumppa, syksyn uutuustunti Barre, kehonhuolto, kahvakuula, Sykejumppa, Pilates sekä ohjaajien ammattitaito kaiken kaikkiaan.


Syksyn uutuustunti Barre hyödyntää baletin liikekieltä tehokkaassa koko kehon treenissä, mutta ei vaadi kuitenkaan balettiosaamista.


Myös hyviä parannusehdotuksia ja toiveita tuotiin kyselyssä esille. Sunnuntain Sykejumppaa esimerkiksi kaipailtiin takaisin. Tätä toivetta ollaankin jo hyvää vauhtia täyttämässä: su 4.11. alkaen Sykejumppa palaa Rajalan saliin klo 17-18! Ohjaajana ensimmäisillä kerroilla on Kaisu Saastamoinen. Samalla toteutuu toinenkin toive: oman kehon painolla tehtävää harjoittelua on luvassa tuolla tunnilla.

Lisäksi toivottiin Bailatinosta erikseen alkeis- ja jatkoryhmää. Tällaisen järjestelyn pyrimme saamaan kalenteriin vuoden vaihteen jälkeen. Myös muita kehitysehdotuksia on välitetty eteenpäin ohjaajille.

Palautetta voi antaa aina muulloinkin kuin erityisten kyselyjen aikaan. Tietyn tunnin sisältöön liittyvää palautetta on hyvä antaa vaikkapa suoraan ohjaajalle esimerkiksi tunnin lopussa. Koko Sykkeen jumppakalenteriin ja -tarjontaan liittyvää palautetta - tai ylipäätään ihan mitä tahansa palautetta - voi antaa esimerkiksi seuran nettisivun kautta (klikkaa TÄSTÄ).

Palautetta saamalla pystymme kehittämään toimintaa. Suuret kiitokset antamastanne palautteesta!

Lopuksi vielä lämmin muisto kesältä alkavan marraskuun synkkyyteen: hellejumppaa biitsillä! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada