Voimistelu liikutti ja liike tuntui!

Voimistelun suurtapahtuma Suomi Gymnaestrada tunnettiin, elettiin ja koettiin Turussa 7.-10.6.2018. Mukana 10 000 osallistujan joukossa oli 33 Sykkeen edustajaa - 29 osallistui kenttäohjelmiin ja loput olivat huoltaja- ja ohjaustehtävissä. Neljään päivään mahtui paljon ikimuistoisia hetkiä, joiden tunnelmia välittyy oheisista kuvista.

Majapaikkana toimi Puropellon koulu. Yhteen luokkaan majoittui 20 ihmistä, joten tunnelma oli tiivis, mutta sepä juuri on iso osa koulumajoituksen viehätystä. Tässä on melkein saatu jo pedit valmiiksi.
Ennen tapahtuman varsinaista alkua jaettiin tapahtumatorin lavalla Tähtimerkkejä seuroille, jotka ovat saavuttaneet Olympiakomitean määrittelemän laatutason toiminnassaan ja voivat näin ollen kutsua itseään Tähtiseuroiksi. Muuramen Sykkeen puheenjohtaja Elina Hienola otti vastaan Tähtimerkit niin aikuisten kuin lasten- ja nuortentoiminnastakin.

Poseeraus Tähtiseura-merkkien kanssa Bajamajojen edustalla :)

Tapahtumatorilta löytyi myös maskotti Sisu.
Tapahtuma on virallisesti avattu Kuppittaalla, ja muuramelaiset virallisesti valmiina marssimaan kulkueen mukana Turun tuomiokirkolle.
Tunnelma korkealla!
Perillä tuomiokirkolla: passit kaulassa ja kaverit kainalossa.
Kenttäohjelmaan osallistuminen on kokemus, josta ei pääse ihan joka vuosi nauttimaan. Muuramen aurinkoiset Energian ympäröimä -ohjelmasta.

Salaperäinen labyrintti harjoittelee. Muuramelaiset merkitty kuvaan.
Voimanaiset Elämän voima -ohjelmasta.

Ja mitäpä sitä sitten tekisi silloin, kun ei ole harjoituksia. Jos vaikka vähän voimistelisi. :)
...tai katselisi kaupunkia.

... tai poseeraisi.
Mahtava tapahtuma huipentui sunnuntain 10.6. Tunne liike -näytökseen, jossa kenttäohjelmat esitettiin. Näytöksen finaalissa Veritas-stadionin nurmella esiintyi jopa 4500 voimistelijaa.
Ensi kesänä jatketaan! Elämän voima ja Energian ympäröimä -ohjelmat esitetään World Gymnaestradassa Dornbirnissa. Siellä mukana varmasti myös Sykkeen voimistelijoita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada