Dionen tanssimaajoukkueringin leiri

Kuvassa cheertanssijoukkue Dione Suomen cheerleadingliiton maajoukkueringin T-paidoissa. 
Dione on kahtena peräkkäisenä vuonna saavuttanut SM-finaalissa viidennen sijan. Tänä vuonna Dione pääsi hyvien SM-kilpailuiden pisteillä maajoukkuerinkiin ja maaliskuussa kevään leirille.
Dionesta mukana oli 16 tyttöä. Leirillä maajoukkuerinkiin päässeitä joukkueita valmensi 3 eri valmentajaa Anna, Stephanie ja Jouni. Senioreista maajoukkuerinkiin valittiin 3 joukkuetta ja junioreista 3. 
Annan kanssa treenasimme paljon pomitekniikkaa ja piruetteja.
Stephanien kanssa treenasimme temppuja ja lisää piruetteja. Stephanie osasi hyvin auttaa esimerkiksi koreografian kanssa. Stephanie on yhdysvaltalainen valmentaja ja koreografi, joka valmentaa mm. jenkkien junioreiden ja senioreiden maajoukkueita.

Anna opetti meille uuden pomisarjan ja opetti myös kääntyviä fuetteja. Anna oli meidän suomalainen lajivalmentajamme.

Meillä oli myös hyppytreenit, joissa harjoittelimme paljon tanssihyppyjä. 
Jounin kanssa keskityimme paljon fysiikkaharjoittelun tekniikkaan. Meillä oli myös terveellisestä elämästä luento. Luennolla keskityimme erilaisiin terveellisiin ruokiin ja sovimme myös, että jokainen joukkuelainen laittaa 20:00-21:00 puhelimen pois, joka ilta. 
Koko joukkueella oli ihan mahtava leiri. Jokainen oppi ainakin yhden uuden asian tässä lajissa. Leirillä myös tutustuimme toisiimme vielä vähän lisää ja kaikilla oli älyttömän mukava viikonloppu yhdessä. Odotamme innolla syksyn maajoukkueringin leiritystä! 
Lauantaina ja sunnuntaina treenasimme  yhteensä 12 tuntia. Treenit sisälsivät monipuolisesti myös tanssiteknisiä harjoitteita. 

Kuvat ja teksti:
Dionen urheilija
Krista Liimatainen, 13

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada