Kohti kesää, kohti Turkua!

Tuskin on yhdestä kesästä selvitty, kun on jo aika suunnitella kovaa vauhtia seuraavaa. Voimistelu on ensi kesänä esillä isosti, sillä suurtapahtuma Suomi Gymnaestrada järjestetään Turussa 7.-10.6.2018.

Tapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa, harrastajaa, kilpailijaa, huippua, ohjaajaa, valmentajaa, huoltajaa sekä tuhansia katsojia. Ohjelmassa on näytöksiä ja kilpailuja, Voimistelupäivät ja Lumo, jumppaa ja kokeilupisteitä, unohtamatta monipuolista iltaohjelmaa. 

Sykkeessäkin valmistautuminen on jo aloitettu. Seuramme Gymppi, eli tapahtuman yhteyshenkilö, Jenni Hyötynen oli tutustumassa Turun tapahtumapaikkoihin muiden Gymppien kanssa 9.-10.9. 

Helsingissä vuonna 2015 pidetyn kansainvälisen Gymnaestradan maskotit Sisu ja Suvi saavat taas ensi kesänä töitä - samoin seurojen Gympit.
Tuomiokirkon edessä Gympit pääsivät kokeilemaan hyppynaruhaastetta. Yksi tapahtuman ohjelmalavoista nousee kesällä näin keskeiselle paikalle Turkua. Ja myös kesän tapahtumassa hyppynaru on mukana...
Kupittaan alue on kävelymatkan päässä keskustasta, ja siellä sijaitsevat kaikki keskeiset Suomi Gymnaestradan tapahtumapaikat. Jumppatuokioita on varmasti tarjolla kesälläkin.
Tapahtuma huipentuu 10.6. Veritas Stadionilla, jossa esitetään kenttänäytös nimeltä Tunne liike
Gymppi-tapaamisen iltaohjelmaan kuului kenttäohjelmakoreografien hulvaton muotinäytös. Esittelyssä olivat tietenkin kenttäohjelmien puvut.

Seuraavana viikonloppuna 16.9. ohjaajien tie veikin sitten Tampereelle opettelemaan kenttäohjelmakoreografioita.

Tässä opetellaan nuorten tanssiohjelmaa nimeltä #oonhyväjustnäin.
Naisten tanssillisen voimistelun Elämän voima -kenttäohjelmassa käytetään välineenä muun muassa kapuloita. Tässä toki vielä harjanvarresta sahatut harjoittelumallit. :)
Sykkeestä ollaan osallistumassa seuraaviin kenttäohjelmiin:

  • #oonhyväjustnäin - nuorten tanssiohjelma, katso ohjelman traileri TÄÄLTÄ
  • Salaperäinen labyrintti - noin 7-12-vuotiaiden voimistelijoiden ohjelma, traileri TÄÄLLÄ
  • Energian ympäröimä - tanssillisen voimistelun ohjelma yläkouluikäisistä ylöspäin (voimistelijoille, jotka ovat kilpailleet tai esiintyneet tanssillisen voimistelun tai joukkuevoimistelun ryhmissä), traileri TÄÄLLÄ
  • Elämän voima - naisten tanssillisen voimistelun ohjelma, traileri TÄÄLLÄ

Tule kuulemaan tapahtumasta lisää info-tilaisuuteen Kulttuurikeskukselle maanantaina 2.10. klo 18. Tuolloin infoa lähinnä #oonhyväjustnäin, Salaperäinen labyrintti ja Energian ympäröimä -ohjelmiin haluaville sekä huoltajille.

Naisten Elämän voima -ohjelmaan haluaville on oma tilaisuus su 1.10. klo 12-13 Leikarin salissa. Tilaisuudessa voimistellaan jo osia ohjelmasta - ota siis jumppavaatteet mukaan. Samalla katsotaan, mikä ohjelman rooli kenellekin sopisi. Ohjelmassa on kaksi roolia, haastavampi ja helpompi. Molemmat vaativat kuitenkin perusvoimistelutaitoa.

Hyvin harjoitellun kenttäohjelman lopputulos voi sitten näyttää esimerkiksi TÄLTÄ!

Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan pitää tehdä jo ihan pian, viimeistään 8.10.! Tule siis mukaan kuulemaan, miten pääset mukaan. 

Lisätietoa voit katsoa myös tapahtuman sivustolta http://gymnaestrada.fi/, ja tunnelmakuvia voi etsiä somesta tunnuksella #sunstrada.


Kysellä voi myös sähköpostitse: jenni.hyotynen@gmail.comKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Fitnessiä ja parkouria taivasalla