Ihanaiset, ohjaavaiset

Kuka on se, joka oman työ- tai koulupäivänsä jälkeen pakkaa kassiinsa huolella valitut musiikit, vaihtaa ylleen liikuntavaatteet ja lähtee – ei suinkaan keskittymään omaan treenaamiseensa, vaan opastamaan ja kannustamaan muita? Ennen tätä lähtemistä hän on tietenkin suunnitellut, miten tuo opastaminen tapahtuu. Suunnittelemiseen kuluukin usein huomattavasti enemmän aikaa kuin varsinaiseen suoritukseen salilla.

Kyseessä on tietenkin ohjaaja tai valmentaja, joita ilman voimistelu- ja tanssiseuran yksikään tunti ei pyörisi. Sykkeen ohjaajat saavat toki työstään korvauksen, mutta tehtävä on kuitenkin niin kokonaisvaltainen, että siitä ei kukaan selviä kunnialla, ellei keskeisenä motiivina ole halu nähdä ohjattavien nauttivan tunneista ja kehittyvän sekä tietysti rakkaus lajia kohtaan.

Kevätkauden 2017 päätteeksi ja kesäkauden alkajaisiksi torstaina 11. toukokuuta Syke kutsui ohjaajansa Sport Bar Silveriin tutustumaan toisiinsa ja saamaan pienen lisäkiitoksen tekemästään työstä. Ohjelmassa oli informaation lisäksi ruokailua ja keilailua. Mukana olivat myös seuratyöntekijät sekä hallituksen jäseniä. Heidän matkassaan seuraavan viikon hallituksen kokoukseen lähti hyviä kehittämisideoita ohjaajilta.


Kaikki kiireiset ohjaajat eivät ehtineet mukaan. Yhtä tärkeää työtä tekevät kuitenkin myös ne ohjaajat, jotka eivät tällä kertaa kuvissa näy. Toiveita ja ideoita ohjaajat – kuin myös seuran jäsenet – voivat toki kertoa muulloinkin seuratyöntekijöille. Yhteystiedot löytää, kun klikkaa tästä.
Sykkeen puheenjohtaja Elina Hienola esitteli seuran toiminta-ajatusta.

Toiminnanjohtaja Johanna Pitkälä ja seuratyöntekijä Niina Rantakeisu infosivat ajankohtaisista asioista.

Ja sitten itse asiaan. :D
 
Ylärivi: Emilia Itälä, Daisy Kangas, Ilona Peltola, Jaana Jukansaari, Pirjo Parviainen, Veera Venho ja Anniina Hiekkataipale
Alarivi: Eva Launonen, Maari Nieminen, Pinja Lampinen, Karoliina Kouri, Inka Kouri, Annika Häkkinen ja Eveliina Heikkilä


Baletti on erinomainen pohja moneen lajiin, kuten nyt vaikka keilaamiseen. Voiton vei satubalettia ohjaava Ilona Peltola. (Vaikka ei me nyt kai niin pisteitä laskettukaan.)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Voimistelu liikutti ja liike tuntui!

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada