Voimistellen joulun viettohon

Neljäntenä adventtiviikonloppuna vedettiin Sykkeen voimin väkeä Kulttuurikeskukselle kahtena päivänä. Lauantaina 17.12. nähtiin Muuramesalissa Sykkeen tanssijoiden loppuunmyyty Pikkujoulushow Dione- ja Dynamic-cheertanssijoukkueiden johdolla.

Sunnuntaina 18.12. käytössä oli iso sali ja vuorossa voimistelijoiden joulunäytös, jonka järjestelyistä vastasivat seuran joukkuevoimistelijat sekä tanssillisen voimistelun joukkue Flow.

Ennen näytöstä sekä sen jälkeen joukkueita pääsi tukemaan ostamalla joululeivonnaisia kotiin tai nauttimalla kahvilan antimia paikan päällä. Kauppa kävikin mukavan vilkkaasti.


Itse näytöksessä ihailtiin syksyn työn tuloksia niin joukkuevoimistelun, telinevoimistelun kuin tanssillisen voimistelun saralta. Keväällä seuralle hankittu voimistelumatto pääsi nyt ensimmäistä kertaa näytöskäyttöön - harjoituksissa se on toki ollut saapumisestaan lähtien ahkerassa käytössä monta kertaa viikossa.

Voimistelukoululaiset

Telinevoimistelua

Joukkuevoimistelua: Droplet 1

Lisää telinevoimistelua

Joukkuevoimistelua: Snowlet

Joukkuevoimistelua: Droplet 2

Joukkuevoimistelua: Snowdrop

Tanssillista voimistelua: Flow

Yhteinen lopputanssi

Yleisöä riitti

Erityisen suuri kiitos kaikille voimistelijoita tukeneille kahvila- ja myyjäisasiakkaille sekä vapaaehtoisen pääsymaksun maksaneille. Tuette lasten ja nuorten hyvää harrastusta ja matkaa kohti elinikäistä rakkautta voimisteluliikuntaa kohtaan.

Saleilla uurtaneille valmentajille ja ohjaajille myös suuret kiitokset lasten luotsaamisesta. 

Ja vielä lopuksi tsempit kaikille vanhemmille, jotka jaksavat ohjata lapset treenisaleille, lohduttaa hankalina hetkinä, iloita hyvinä, rullata mattoa, leipoa mokkapaloja ja saapua katsomaan lapsen tärkeitä hetkiä esiintymisareenalla.

Oikein hyvää joulua ja nautinnollisia liikuntahetkiä vuodelle 2017 - niin katsojana kuin toimijanakin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Voimistelu liikutti ja liike tuntui!

Iloisen Amsterdamin riemukas World Gymnaestrada