Tanssimassa maailmaa paremmaksi

Pääsiäismaanantaina 28.3. aurinko paistoi keväisesti, mutta vähintään yhtä aurinkoinen tunnelma oli kulttuurikeskuksella, jossa tanssittiin afrikkalaiseen tapaan. 

Syke järjesti yhdessä Kapua-kerääjä Riikka Mahlamäki-Kaistisen kanssa afrotanssikurssin, jonka koko tuotto ohjataan koulutuksen ja terveyden edistämiseen Nepalissa ja Keski-Aasiassa.
Opettajaksi kurssille piti alun perin tulla Marianne Leppä, mutta hänen sairastuttuaan kurssin vetikin Laye Doumbia. Innostunut ja innostava Laye sai jäyhät suomalaiset paitsi tanssimaan myös yhtymään bum, bum, bum -huutoon - tai ainakin lausahdukseen. :)

Kuten aitoon afrotanssiin kuuluu, musiikkina oli liverummutus. Djembe-säestyksestä vastasi Tiina Kuusto.Tapahtuman tuotoksi saatiin mukavat 261 euroa, joka menee siis lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Innostuksen tarttumisesta kertoo se, että opettajaa ja järjestäjiä kiiteltiin kovasti kurssin lopuksi ja kyseltiin myös, saisiko Sykkeen tuntivalikoimaan jatkossakin liitettyä afrotanssia. Tätä pyritään ainakin jollakin tavalla järjestämään. :)

Lopuksi tanssijoille tarjoiltiin Muuramen S-marketin sponsoroimia smoothieita, joiden reseptit vielä kuvan alla. 


Punainen smoothie
1 dl puolukkaa
palanen tuoretta inkivääriä
1 dl mansikkaa
1 banaani
1 rkl hunajaa
omenamehua niin että koostumuksesta tulee sopiva

Keltainen smoothie
1,5 dl tyrnimarjoja
2,5 dl mantelimaitoa
½ appelsiini
4 taatelia
1 rkl chian siemeniä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Fitnessiä ja parkouria taivasalla