Hallituksen uudet tuulet

Lauantaina 6.2. Sykkeen hallitus kokoontui paitsi pitämään tavallista kokoustaan myös ideoimaan uusia, tehokkaampia toimintamalleja. Tavoitteena olisi saada jaettua työtehtäviä tasaisemmin. 


Aikaa kului hengähdystaukoineen yhteensä viitisen tuntia. Apuvälineinä käytettiin tussitaulua, salaattilounasta ja tietenkin kahvia, ja lopulta saatiin kuin saatiinkin aikaan selkeältä vaikuttava työnjako:


Erityisen ylpeitä olemme "Kassesta", eli keskellä kaaviota näkyvästä Kasva seurassa -hankkeesta. Se tulee läpäisemään Sykkeen toimintaa kaikilla osa-alueilla. Tarkoituksena on tukea erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen jatkumista sekä kehittymistä aktiiviseksi seuratoimijaksi ja muutenkin huolehtia siitä, että Syke säilyy seurana, jossa voi harrastaa ja toimia läpi koko elämänkaaren.

Erilaisia työryhmiä perustettiin kuusi: Viestintä & markkinointi, Tukiryhmä, Tapahtumat ja talkoot, Esimiesryhmä, Jojo-ryhmä sekä Liikuntaryhmä. Kuvasta näkynee hieman tarkempia sisältöjä näille. Ryhmät ovat hallituksen työrukkasia, jotka valmistelevat asioita hallitukselle päätettäväksi ja toisaalta organisoivat jo päätettyjen asioiden toteuttamista. Jokaisessa ryhmässä on mukana hallituksen jäseniä, mutta niihin otetaan mielellään mukaan myös muita seuran jäseniä.

Jos siis haluaisit toimia jossakin näistä ryhmistä, otathan yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Kuluva vuosi osoittaa, miten uusi toimintamalli toimii. Ainakin Tapahtumat ja talkoot -ryhmä sopi jo palaveriaikaa, sillä sunnuntaina 17.4. järjestettävä Sykähdys alkaa lähestyä kovaa vauhtia. Tosin se on niin inspiroiva tapahtuma, että taidettiin siinä koko hallituksen porukalla jo ideoida sitä aika paljon - ja kyllä, luvassa on taas kerran jotakin uutta ja yllättävää. :)

Kommentit

  1. Nyt näyttää naisenergia hyvin organisoidulta muuramelaisen liikuntaharrastuksen tueksi...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, meistäkin vaikuttaa oikein lupaavalta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Diy: pitkät säärystimet

Diy: Kaarrokeneule "Syke"

Talkootyön voimannäyte: Sykähdys